02 – Månedsrapport Afiiliate DM – Oktober 2012

Velkommen til min måneds rapport for oktober 2012.

Den månedlige rapport er en del af betingelserne for at deltage i konkurrencen Affiliate DM. Den vil give dig et indblik i mit løbende arbejde med mit konkurrence site.

Lad os komme i gang…

Oktobers målsætning – hvad nåede jeg?

I sidste måned satte jeg som mål at skulle skrive minimum tre artikler til områderne, alarmer, tyverisikring og forsikring, og jeg skulle i gang med området videoovervågningen.

Det blev det ikke helt. Jeg fik skrevet tre artikler inden for videoovervågning og to inden for tyverialarmer, og en inden for forsikring. Dog har jeg fået lavet en del linkbuilding den sidste uge, som jeg forventer mig en del af i november.

Endelig skulle jeg have været på den lokale politistation for at låne et Operation Mærkning sæt til en unboxing video.

Grunden til jeg ikke har nået de ting jeg havde sat mig for, er pga. et større projekt, som jeg har haft stor betydning for mig. Det er endnu ikke klar til dagens lys, men jeg forventer at kunne fortælle mere om det inden for en måneds tid.

Resultaterne af arbejdet

Mit site er tydeligt mærket af min manglende indsats. Til trods for den havde jeg faktisk forventet at der havde været mere trafik.

Jeg har fjernet mine Adsense blokke. Dels forstyrrede de for meget i layoutet, dels gav de begrænsede klik og endelig så jeg at af flere af dem som annoncerede var dem som jeg kørte affiliate for, og når et Adsense klik er væsentligt lavere end en affiliate kommission, synes jeg ikke det gav mening.

Der kommer alligevel en del klik ud ad mine affiliate links. Men desværre ingen konverteringer endnu. Så indtjening i oktober er næsten lig 0.  🙁

Tilbage i september købte jeg nogle seotekster af Dennis Drejer som bl.a. skulle bruges til linkbuilding for en kunde. Man da kunden hoppede fra, valgte jeg at bruge nogle af artiklerne til dette projekt, så de går selvfølgelig ind i regnskabet som en udgift. (To uger senere valgte kunden så at komme tilbage igen, så nu må jeg have Dennis på arbejde igen)

Men regnestykket ser ud som følger:

Overført fra september 2012 -538,95
SEO tekster -400,00
Indtjening 6,50
Total
-932,45

Jeg håber det lige er nok til at indtage en plads i top 50 og dermed modtage de officielle affiliate DM sokker fra Casper Schneidereit og ShopWithSocks. 🙂

Opgaver og forventninger til november

Mit førnævnte projekt kommer igen til at påvirke mit arbejde i november, så jeg kommer muligvis til at outsource noget af det tidskrævende så som at skrive artikler.

Her er min todo liste:

 • Udbygge min side om tyverialamer uden abonnement.
 • Lave en affiliate aftale med en som sælger greb til vinduer og terrassedøre. Jeg har spurgt Jan fra DetGodeGreb.dk men der er ikke bid endnu, selvom jeg har givet har lidt trafik 🙂
 • Lave min unboxing video med Operation Mærkning sættet.
 • Skrive artikler om brand i juledekorationer, minded på henvisning til røg- og brandalarmer.
 • Udbygget mit forsikringsområde.
 • Lavet infografiker – en til hvert fokusområde.
 • Videoreviews om alarm- og videoovervågning – så snart der er mere trafik på sitet.
 • Linkbulding.

Endelig så har jeg en forventning om at jeg i november vil tjene den første henvisningskommision. 🙂

Om Lars Skjoldby

Jeg hedder Lars Skjoldby og på denne blog skriver jeg om alle mulige online tiltag.
Denne artikel blev udgivet i Affiliate DM 2012. Bogmærk permalink.

6 svar til 02 – Månedsrapport Afiiliate DM – Oktober 2012

 1. Mikael Rieck skriver:

  Hej Lars,

  Hvis jeg må komme med et råd, så skal du gøre dine mål mere målbare. Altså X antal af Y pr. dato Z. På den måde kan du meget lettere holde styr på om du følger planen og du kan lettere indhente det løbende. Først at opdage det når måneden er gået er ikke den optimale løsning.

  Det gælder også for linkbuildingindsatsen.

  Og så naturligvis at give den maks gas! 🙂

  God vind,
  Mikael

  • Lars Skjoldby skriver:

   Hej Mikael
   Fedt du følger med og tak for input.

   På min offline liste er mine målsætninger næsten lige så konkrete som du beskriver der. X antal i den uge. Jeg tror jeg vil vise min november liste til næste månedsrapport.

   Som regel fungerer det godt for mig med en ugeplan.

   Årsagen til jeg ikke nåede mine mål var mine prioriteringer. Ja, sådan er det vel altid, men disse prioriteringer kommer mig til stor gavn senere på året, så der var egentlig ikke så meget betænkningstid. Jeg vidste det allerede i 2. uge af oktober, så det kom ikke som en overraskelse for mig. Jeg burde nok have ændret min oktober målsætning under vejs, men på den anden side er jeg ok tilfreds med hvad jeg har nået, når man kigger på det som en helhed. 🙂

   Dbh
   Lars

   • Mikael Rieck skriver:

    Selvfølgelig følger jeg med. Det lyder godt at du har en mere detaljeret plan og også fornuftigt hvis du vil begynde at offentliggøre den. Det kan virke mere motiverende på en selv hvis andre også ved hvad man har lovet 🙂

 2. Dennis Drejer skriver:

  Tak for henvisningen. Ser frem til at få lavet flere tekster til dig.

  Jeg har samme problem med konkurrencen. Jeg synes jeg mangler tid. Prioritere andre ting højere, hvilket i stor grad smitter af på konkurrencen.

 3. Jesper skriver:

  Hej Lars
  Hvordan går det egentlig med den her side. Har du den stadig?

  /Jesper

  • Lars Skjoldby skriver:

   Hej Jesper
   Ja jeg har stadig siden. Jeg har ikke arbejdet så koncentreret på den de sidste år. Har haft rigeligt at se til i Skjoldby&Co. Men den bringer da en 3-4.000 ind om månden pt. Den har været langt højere oppe.

   Dbh
   Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.