03 – Månedsrapport Afiiliate DM – November 2012

Tredje måned af konkurrencen er gået og mine resultater er endnu ikke begyndt at vise sig. November har været en travl måned hvor mit fokus har ligget andre steder, og det har selvfølgelig sin pris.

Hvis du følger mig på sociale medier så ved du nok også at jeg har solgt min webhosting virksomhed. Det har givet mig nogle rigtig lange arbejdsdage den senere tid, da alt skulle ryddes op og alle servere skulle klargøres til flytning.

Derfor er det ikke blevet til så meget produktion eller linkbuilding på dit-indbo.dk. Sidste måned tog jeg beslutning om at tage Adsense ned, i hvert fald for en stund. Med undtagelse af en enkelt annoncør som tilbyder klikindtjening  er min den eneste indtægtskilde er ren affiliate. Desværre har jeg ikke kunne genere et eneste salg endnu og jeg er mere eller mindre status kvo fra sidste måned.

Regnestykket ser ud som følger:

Overført fra oktober 2012 -932,45
Indtægter 20,00
Total
-912,45

December måned og specielt juledagene er højsæson for tyverier, og jeg har nogle ok placeringer på søgninger inden for tyverisikring. Problemet her er at jeg ikke har kunne finde nogle affiliate programmer inden for f.eks. sikring af vinduer og terrassedøre, så jeg må lægge min lid til at der også er efterspørgsel efter alarmer og videoovervågning.

Om Lars Skjoldby

Jeg hedder Lars Skjoldby og på denne blog skriver jeg om alle mulige online tiltag.
Denne artikel blev udgivet i Affiliate DM 2012. Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.