04 – Månedsrapport Afiiliate DM – December 2012

Så er der allerede gået fire måneder i konkurrencen Affiliate DM 2012. Her havde jeg faktisk en forventning om at jeg ville ligge på en omsætning omkring 500-1000 kr om måneden. Sådan er det ikke gået.

Min arbejdsindsats i december har stadig været hæmmet af mit virksomhedssalg. Det har været en nødvendig prioritering at fokusere på det, for salget kommer til at betyde ekstremt meget for mig og ikke mindst min familie. Som sådan ikke økonomisk – men jeg bliver rigere på bl.a. tid og fleksibilitet. Nok om det.

I december er der i medierne altid stor fokus på indbrud. TV2 programmet Station 2 har haft indbrud som specialtema og på Facebook har både G4S og Politiet været meget aktive til at besvare spørgsmål omkring indbrud. Jeg er ikke hoppet med på den vogn, fordi jeg synes ikke jeg kan gøre det anderledes eller bedre end dem, og så ville det bare være spildt krudt. Jeg har dog valgt at samle de bedste råd til at undgå indbrud i én artikel, og har uddybet dem med et par eksempler.

Af min statistik, kan jeg se det stadig er de billige gør-det-selv løsninger inden for sikring af vinduer og døre, som trækker flest besøg. Her mangler jeg virkeligt affiliate program – så hvis du kender nogen, som f.eks. sælger låsbare greb til vinduer og terrassedøre, så sig jeg har trafik til dem 🙂

I december rykkede jeg ind på Googles side 1 med søgeudtryk som videovervågning privat og tyverialarm uden abonnement, og det gav rent faktisk også et salg på en tyverialarm. Men desværre blev salget annulleret og tilbageført, så jeg har fortsat det første salg i vente.

I midten af december begyndte der også at ske noget med mine artikler om forsikring og mine statistikker viste i første omgang også en masse klik på mine affiliate links. Salgene udeblev bare. Ved nærmere undersøgelse kunne jeg se det var WordPress som pingede mine afilliate links hvilket gav et helt skævt billede af virkeligheden.

Men når alt kommer til alt, har indtjeningssiden være næsten ikke eksisterende. Kun et enkelt CPC program har givet lidt indtjening i december. Regnestykket ser ud som følger:

Overført fra november 2012 -912,45
Klik indtægter december 27,20
Total
-885,25

 

Det kommer til at ske i januar

Jeg kan se på konkurrenterne i konkurrencen at langt de fleste er et godt stykke foran og flere mener at vinderen af konkurrencen allerede findes i januar. Derfor skal januar være den måned hvor jeg får hul på bylden. Mine planer er indtil videre:

 • Jeg skal have optimeret mine artikler om forsikringer, så de begynder at konvertere. Jeg har allerede gjort Call-To-Action tydligere.
 • Jeg har kørt programmet Hittail i nogle måneder. Den giver mig en overskuelig oversigt over longtail søgninger, som jeg ikke ranker på side 1 på endnu. Der er 15 interessante søgeudtryk som jeg skal have optimeret senest 14. januar.
 • Jeg skal have oprettet en Google+ side til dit-indbo.dk.
 • Jeg har fået fingrene i nogle rigtig interessante tal, som jeg vil formidle på en interessant og overskuelig måde. Om det skal være infografik eller noget andet, har jeg endnu ikke besluttet.

Det var alt for denne gang. Hvis der er oplysninger som du synes jeg skal dele, så skriv endelig en kommentar her under. Det er ikke sikkert det er alt jeg vil ud med – men det skader på ingen måde at spørge 🙂

Om Lars Skjoldby

Jeg hedder Lars Skjoldby og på denne blog skriver jeg om alle mulige online tiltag.
Denne artikel blev udgivet i Affiliate DM 2012 og tagget med . Bogmærk permalink.

Et svar til 04 – Månedsrapport Afiiliate DM – December 2012

 1. Lars skriver:

  Jeg skal have oprettet en Google+ side til dit-indbo.dk

  Check! https://plus.google.com/113427163691539877550/

  Næste opgave er at skrive artikler til på mandag hvor jeg i øvrigt har fødselsdag. Den perfekte fødselsdagsgave for mig i år vil være en konvertering 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.