Jeg deltager i Affiliate DM 2012

Hvem bliver vinder af DM i affiliate 2012?

Forleden kom en udfordring på Amino. En udfordring jeg havde utroligt svært ved at slippe fra mine tanker.  Udfordringen lød: Affiliate DM 2012 – hvem tjener først 50.000 kr.

Udfordringen blev stillet af Halfdan Timm som også har været medarrangør ved den tidligere affiliate konkurrence. Den gang gjaldt om at nå en omsætning på 5.000 om måneden.

På daværende tidspunkt havde jeg netop startet et par mindre affiliate og adsense sites, så jeg fulgte med spænding konkurrencen fra side linjen. Efter blot tre måneder var der fundet en vinder. Det synes jeg var meget overraskende og ikke mindst inspirerende.

The only limit to your impact is your imagination and commitment.
– Tony Robins

Det gav mig blod på tanden og jeg har fået en del ideer til at starte nye affiliate projekter op af højere kvalitet og forhåbentligt med højere afkast. Problemet har blot været, at det kun er blevet til ideer, som er begravet blandt mange andre ideer i min Evernote. Forpligtelsen er ligesom udeblevet…

Så da konkurrencen her blev offentliggjort, så jeg det som en mulighed for at forpligte sig, og derfor har jeg taget i mod udfordringen.

Konkurrencen bliver hård

affiliatedm.dk har jeg læst lidt om de andre kompetanterne og deres websites. Der er nogle temmelig skarpe affiliate gutter med på listen så jeg forventer at konkurrencen bliver ekstrem hård.

Jeg deltager med websitet dit-indbo.dk. Websitets hovedemne bliver sikring af dit private indbo mod tyveri og brand. Det giver rigtig mange indtjeningsmuligheder bl.a. alarmer, overvågning, tyverisikring og forsikring.

Websitet er i skrivende stund ikke online endnu, men så snart jeg har sluppet tasterne, kaster jeg mig over designet.

Konkurrence reglerne giver mig mulighed for at outsource nogle af opgaverne, de udgifter jeg har til det skal blot trækkes fra indtjeningen. Men da det er mit første store affiliate website har jeg i første omgang (eller indtil jeg bliver klogere) besluttet at lave så meget som muligt selv.

Den første milepæl er at få sitet i luften med de første sider og artikler. Det forventer jeg ske inden for den næste uges tid.

Omkring indtjening, har jeg ikke gjort mig nogle forventninger inden for den første måned.

Hver måned skal jeg her på bloggen rapportere hvad jeg har arbejdet med, om min indtjening samt mine udgifter til projektet.

Har du nogle spørgsmål, så skriv endelig en kommentar nedenfor.

Om Lars Skjoldby

Jeg hedder Lars Skjoldby og på denne blog skriver jeg om alle mulige online tiltag.
Denne artikel blev udgivet i Affiliate DM 2012. Bogmærk permalink.

6 svar til Jeg deltager i Affiliate DM 2012

 1. Halfdan Timm skriver:

  Det er super spændende, at du havde lyst til at tage udfordringen op. At have lidt variation i feltet, så det ikke bliver 20×20-årige med prissammenligninger, er super fedt.

  Og jeg tror også det er en rigtigt god idé, at du vælger et emne, hvor der er flere forskellige affiliatemuligheder. Dét kan jeg godt være lidt misundelig på ifht mit eget projekt, hvor jeg har begrænset mig voldsomt 🙂

 2. Umut Ücler skriver:

  Fedt område du har valgt Lars! God idé at sprede det fra være et niché produkt til et niché område. Jeg er selv igang på sidelinjen med mit første affiliate projekt og håber jeg uofficielt bliver “vinderen” af konkurrencen.

  Held og lykke med projektet!

  • Lars Skjoldby skriver:

   Tak.
   Jeg var lige inde og kigge på din side. Hård niche du er inde omkring, men der er sikkert nogle fine provisioner.
   Er det en fejl du har noindex, nofollow på dit site, eller venter du bare til du er helt klar?

   • Umut Ücler skriver:

    Ja, det er bestemt en hård niche, jeg har dog en god plan til at få en masse relevante internationale links (forhåbentlig). Jeg kommer til at have en lidt anden tilgang til linkbuilding, så må vi håbe det giver pote. Har desuden fundet nogle søgefraser hvor konkurrencen er relativ lav.

    Det er ikke en fejl. Som du skriver, så venter jeg til jeg er helt klar. Har desuden ændret domænet til ismartphones.dk så det giver et bedre signal om hvad siden handler om

 3. Joseph A. S skriver:

  Held og lykke med det, tror der helt bestemt er gode muligheder inden for din niche. Især fordi der er stadig mange studerende som kæmper en hård kamp om at finde noget billig indbo! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.