Om mig

Om Lars SkjoldbySiden Internettets kommercielle gennembrud har jeg været dybt fascineret af det.

Da jeg i slut 90’erne stod som færdiguddannet grafiker med speciale i layout havde jeg lavet tryksager i en 4-5 år. Men med internettet var der pludselig mange flere muligheder for dynamik.

Takket være Altavista fandt jeg nogle gode artikler hvor jeg lærte først HTML, siden lidt javascript, og den vej af kunne jag lave bevægelser, animationer, mouseover effekter, roterende billeder osv. Ja der var knald på. 🙂

Jeg har været forbi webarkiverne og fundet en af de aller første hjemmesider jeg har lavet til mine (nu pensionerede) forældres trykkeri. Den var optimeret til Internet Explorer 4 og lavet i frames, der var fyret max op (anno 1999) med skygger og gloss – se blot her:

Hjemmesiden til Skjoldby Tryk anno 1999

Fascinationen for udvikling og drift af hjemmesider førte mig i 2000 til at starte en webhotel virksomhed hvor jeg har kunne bruge både min kreative og analytiske sans.

Den virksomhed solgte jeg i 2012 da jeg var blevet træt af 24-7 drift og support.

Nu har jeg kastet mig over online markedsføring og særligt søgemaskineoptimering, hvor jeg som konsulent, rådgiver og underviser hjælper virksomheder til mere synlighed.

Til vi ses igen.

– Lars Skjoldby

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.