Ressourcer jeg anbefaler

Jeg elsker de simple og gode løsninger og dem har jeg brugt en del tid på at finde. Nedenfor finder du en liste med ressourcer som som jeg bruger når jeg arbejder med online markedsføring:

Bemærk: Nogle af linksne er affiliate links, dvs. jeg får en provision hvis du vælger at købe en af de ressourcer som jeg henviser dig til. Men du kan være 200% sikker på at jeg ikke anbefaler dig noget som jeg ikke kan stå inde for og som jeg ikke selv benytter.

Forums

Jeg er medlem af Danmarks bedste online marketing forum Marketers.dk. Det er bygget op som et ganske almindeligt forum som du måske kender det fra Amino. Forskellen er blot at den useriøse snak er skåret væk. Folk der er medlemmer har en interesse og det er at blive bedre til at tjene penge på online markedsføring, hvad enten det er via webshops, affiliate markedsføring eller som konsulent.

Marketers.dk

Jeg er selv medlem af Marketers.dk og har gennem mit medlemsskab lært hvordan jeg skulle 10 doble min indtjening på et af mit website fra Affiliate DM 2012. Den historie kan du høre mere om i dette podcast.

Webhoteller

Jeg har selv drevet en webhotel virksomhed i over 10 år så jeg har et ret godt indblik i hvad en god og stabil webhost er. Siden den gang er der dog sket rigtig meget på prisen og meget billige løsninger er dukket op. Jeg har stort set prøvet alle danske discount webhoteller og lad mig sige det som det er. Langt de fleste er noget skidt.

Men jeg har fundet tre som dels har nogle hurtige servere og dels har en god og hurtig support:

Uno Euro logoUnoEuro har et meget brugervenligt system og det er nemt at installere CMS’er som eksempelvis WordPress. Du kommer igang med meget få klik.

Meebox webhotelMeebox har også et ok brugervenligt kontrolpanel. Det kan en hel del mere end UnoEuros til gengæld kommer du nok ikke til at bruge 99% af det – hvilket kan gøre det uoverskueligt. Meebox har også 1-klik installere af WordPress og mange andre systemer.

Webhosting.dkWebhosting egner sig lidt mere til den tekniske person. Du har eksempelvis mulighed for at vælge præcis den PHP eller MySQL version du ønsker.

Værktøjer

Som SEO konsulent arbejder jeg med flere forskellige værktøjer og jeg bliver ofte spurgt om hvilke der er de tre vigtigeste. Og her er dr ingen tvivl.

Tiny Rocket LabTinyRocketLab bruger jeg til at overvåge mine og mine kunders placeringer i Google. Før i tiden brugte jeg Rank Tracker, men den løbende indsamling blev for tung. TinyRocketLab sørger for at indsamle placeringer en gang i døgnet så jeg hele tiden har en dugfrisk rapport over hvordan jeg ligger i Google.

ScreamingFrogScreamingFrog bruger jeg til at crawle hjemmesider med. Den findes i en gratis version som kan crawle op til 500 URL’er og så i en betalt version (som jeg selvfølgelig har) der kan crawle uendeligt antal URL’er. Det jeg bruger ScreamingFrog til er at få et overblik over onsite optimeringen. Jeg får en komplet liste af URLer, deres sidetitler, meta beskrivelser, overskrifter og mange andre værdifulde OnPage informationer.

Ahrefs bruger jeg til at lave backlink analyse – både af mine kunders websites men i høj grad også af konkurrenter.

Affiliate marketing

Som du måske har set her på siden, har jeg gang i en række affiliate projekter. Affiliate betyder at jeg samarbejder med andre virksomheder om at henviser trafik, kunder og leads til dem.

Den primære kontakt og den tekniske håndtering – går typisk gennem et affiliate bureau eller affiliate netværk. Som så meget andet i online marketing branchen er området også her noget broget, men jeg vil dog gerne anbefale et par bureauer:

Partner Ads har et godt og bredt program inden for mange forskellige nicher – lige fra webshops og digitale produkter til leadgenerering. Det gør Partner Ads til et super godt bureau at starte ud med, fordi du næsten med garanti kan finde enten produkter eller virksomheder, som har produkter inden for det du interesserer dig for. Deres afregning er desuden til at regne med (modsat mange andre i brancen).

AdService er rigtig stærke til leadgenerering bl.a. inde for byggeri/håndværk, lån og a-kasser men også mobiltelefoni og webhoteller. De er lidt sværere at komme ind hos som nybegynder, da de gerne vil koncentrere sig om de etablerede i markedet.

Når jeg laver prissammenligninger så bruger jeg det danskudviklede AffiliatePlug.in som virker rigtig godt også med de to førnævnte affiliate bureauer.

Læs min anmeldelse af AffiliatePlug.in her.

Webinar og podcasts

Jeg bliver af og til interviewet til podcasts og afholder også selv en række webinarer. Her er det vigtigt at have udstyret i orden. Specielt mikrofonen er vigtig for er lyden dårlig, så taber du dine seere og lyttere.

Blue SnowballSnowball Blue er den mikrofon jeg har stående på mit skrivebord. Den er en plug and play USB mikrofon – du sætter den bare i computeren og vælger så i den software du skal optage med, at det er den mikrofon der skal benyttes.

Jeg har bare min stående på den oprindelige fod men du kan også tilkøbe en såkaldt shock mount (Blue Ringer) der gør at mikrofon ikke bliver følsom overfor rystelser.

Aucacity bruger jeg til lydoptagelser og til lydredigering.

Når jeg laver webinarer så bruger jeg Business Hangouts, som er en app der ligger oven på Google+ Hangouts On Air. Business Hangouts sørger så for alt hvad der hedder tilmelding, opfølgning, rettigheder og derudover har den også en chatfunktion som gør det nemt at involvere brugerne på webinaret.

Business Hangouts fås i fire versioner. Jeg bruger Business versionen, fordi den gør det muligt at lave private hangouts, som ikke offentliggøres på Google+. Det kan den gratis eller Pro versionen ikke.

Når jeg skal lave screencasts, det vil sige optage min skærm, så bruger jeg Camtasia. Det er et super simpelt program og det er virkelig nemt at redigere og klippe i optagelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.