Tilmelding til Affiliate DM 2013 og første rapport

Der er skudt endnu en runde af Affiliate DM i gang og jeg har tilmeldt mig igen. Her vil jeg kort redegøre for min niche og hvad jeg har tænkt mig og hvad jeg allerede har lavet.

For startskuddet lød faktisk for godt 1½ måned. Jeg kom hurtigt ud af starthullerne og valgte nichen boremaskiner og fik registreret domænet boremaskinen.dk.

Indkøb af WordPress Theme

Lag lagde ud med at købe et Thesis DIY theme. Jeg havde hørt meget godt om det. Men som garved WordPress bruger må jeg sige jeg er voldsomt skuffet. Ja du kan lave et relativt fleksibelt design, men du er også ekstremt låst. Jeg har haft store problemer med integration af mine yndlings plugins som f.eks. WordPress SEO og Google Analytics for WordPress.

Jeg har desværre brugt ret meget tid på at fedte rundt i det her tema og det tog mig lang tid at finde ud af strukturen som i min optik virker ulogisk. Så jeg kan bestemt ikke anbefale dette tema til andre.

Men jeg har taget en beslutning fra start af, at jeg vil ikke bruge lige så meget tid på boremaskinen.dk som jeg eksempelvis gjorde med min deltagelse sidste år så jeg ligger som jeg har redt.

Plan for indhold

Jeg har i sinde at finde de akku boremaskiner, slagboremaskiner og skruemaskiner som er blevet anmeldt i forskellige medier og forbrugertest. De bedste af disse vil jeg beskrive og er de udgået vil jeg forsøge forsøge at finde erstatningen, men stadig forsøge at ranke på den model som er anmeldt. Jeg har nemlig en idé om at mange søger efter de boremaskiner som har vundet disse tests.

For hver boremaskine vil jeg lave en lille prissammenligning ved hjælp af Lars Ramussens affiliateplug.in.

Jeg vil også lave nogle mere generelle artikler om boremaskiner, tips og shoppingguides. Endelig vil jeg, når muligheden byder sig, tilbyde gæstebloggere spalteplads på siden.

Forventninger til konkurrencen

Jeg er skuffet over sidste års placering. I år forventer jeg at komme i mål i top 10 i år.

Men for mig som sælger mine timer til mine kunder, er tidsforbruget også en vigtig faktor.  Derfor vil jeg som noget nyt vil jeg også forsøge at holde et timeregnskab.  Jeg ved godt at jeg ikke får timerne hjem med det samme, men det skal være en god forretning over tid. Ellers kunne jeg jo bare have solgt mine timer.

Resultatet so far

Jeg kom rimeligt hurtigt ud af starthullerne. Men er sidenhen gået i stå. Det gælder både på indholdssiden og i forbindelse med linkbuilding. Den trafik der har været på sitet har været minimalt. Ja de høje spikes er kommet efter jeg har offentliggjort mit site på henholdsvis Amino og mit interview med Halfdan Timm.

Tidsforbruget juni-august

Opgaver Timer
Research 2,0
Domæne, webhotel, installation og opsætning. 3,5
Artikler 2,5
Linkbuilding 1,0
Total timer
7,0

Jeg har dog formået at henvise et par salg alligevel, selvom mit indholdsarbejde og linkbuilding har været minimalt:

Post Kr
Indkøb af DIYTheme -514,47
Indtægter juli+august 81,60
Total kr. øre
-432,87

Whats up doc?

Jo, jeg skal linkbuilde, linkbuilde, linkbuilde. Jeg har været i kontakt med flere hvorfra jeg vil have mulighed for at udgive gæsteindlæg.

Derudover har jeg en idé til en infografik som jeg vil forsøge at producere. Dette bliver dog ikke i den kommende måned.

Endelig har jeg nogle gode ideer til ekspertindhold. Det håber jeg at kunne løfte sløret for næste måned.

Om Lars Skjoldby

Jeg hedder Lars Skjoldby og på denne blog skriver jeg om alle mulige online tiltag.
Denne artikel blev udgivet i Affiliate DM 2013. Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.