Webshop, madblog og familielivet

Sådan kommer du online

Det ikke altid lige nemt at at drive en webshop på fuldtid, have en madblog ved siden af og så skal man også lige huske de tre børn som også gerne vil se en og jeg se dem. Jeg vil derfor komme lidt ind på hvordan man får alle disse ting til at gå op i en højere enhed. Men først vil jeg kort fortælle om shoppen og bloggen.

Webshoppen DreamsforKids.dk

Jeg har igennem de sidste 5 år drevet webshoppen dreamsforkids.dk som sælger interiør til børneværelse hvor den primær del er sengetøj og sengerande. Shoppen er mit fuldtidsarbejdet så det er der jeg bruger mest tid, da der er mange ting som skal klare i løbet af en hel dag, så som pakning af ordre, kundehåndtering, oprettelse af vare og meget mere.

Mad bloggen – mit frirum

Min blog Kiinus.dk er mit eget lille frirum. Jeg bager enormt meget og det er ligesom der jeg slapper allermest af. Jeg startede bloggen for flere og flere spørg om opskrifter når jeg har lagt billeder på Facebook og Instagram. Den trækker nu så meget trafik at det er blevet lidt et krav at der ugentligt, helst dagligt kommer nye opskrifter op, hvilket også kræver enormt meget tid.

Familielivet

Som det sidste så har jeg tre børn sammen med min kæreste. To drenge på 9 og 4 og en pige på 8, så det gør at der er masser af se til, i sær efter de to store er skolebørn, for så er der også noget som hedder lektier.

Jeg er ikke alene om det hele, jeg har også en kæreste ved navn Rasmus.

En hverdag for mig

For at kunne nå både shop, blog og familie, så skal der være en lille smule struktur i hverdagen. Derfor vil jeg ikke kunne gøre alt dette uden en kæreste som hjælper til. Han klare nemlig de store om morgen og kører derefter på arbejde, jeg har derfor næsten altid tid til at kunne lave en morgengrød eller ligende, som jeg kan foodstyle og tage billeder af. Disse billeder bruger jeg typisk til min instagram og gemmer selve blogindlægget til dage hvor jeg er lidt bagud på opskrifter.

Den mindste skal være afleveret før 9, så det er nemt klaret hvor jeg derefter kan køre på arbejde (dreamsforkids) og pakke pakker, besvare kundemails og pakke evt modtaget vare ud. Alt afhængig af hvor mange pakker der er, så kan jeg køre mellem 12 og 15. De dage hvor det først er kl 15. Der når jeg ikke så meget andet, da børn skal hentes. Men de dage som er kl 12 eller deromkring der kan jeg få oprettet vare og besvare kunde mails indtil familien kommer hjem.

Blogindlæggene skrives en sjældent gang imellem i dags timerne på en hverdag ellers skubbes de til om aften eller weekenden. I weekenderne er det typisk de lidt større projekter som får min tid da jer her kan tage billeder under selve processen af de opskrifter jeg laver, hvor det ellers typisk kun er ”det færdige” som folk får lov til at se.

Husk nu familien

Når ungerne kommer hjem til at de skal i seng ved 19-20 tiden, der er det ren familie tid. Vi prøver begge så vidt muligt ikke at lave noget arbejde i den tid, men være sammen med dem. I weekenderne kan jeg heldigvis inddrage dem som har lyst til at bage kage og stadig få lavet indhold til bloggen i form af opskriften og billederne. Teksten må vente til om aften hvor de er lagt.

Vi har typisk også ”mig selv tid” mellem 12 og 14 i weekenderne så vi alle kan få en lille pause og lave lige det vi har lyst til, hvilket også giver noget tid til bagning da dette som sagt er et sted jeg slapper utrolig meget af.

Et kort opris før jeg slutter

  • 7-9: Gøre sig klar, lave morgenmad inkl. Billeder
  • 9-12(15): DreamsforKids.dk
  • 12-15: Kiinus.dk
  • 15-20: Familie tid
  • 20-22: Arbejde og hygge med Rasmus

Så der er ikke meget tid til så meget andet. Men det fungerer 🙂

Denne artikel blev udgivet i Webshop. Bogmærk permalink.

Der er lukket for kommentarer.